splendorshop.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

  • 0755 680451
  • Luni – Vineri: 10 -18:00

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Politica protejare date cu caracter personal Splendor Shop

Politica de confidentialitate SpendorShop

www.splendorshop.ro, administrat de Criclevit SRL (operator), cu sediul in loc. Oradea, str. Leonardo da Vinci nr. 5, bl. PB15, et. 2, ap. 11,  CUI: RO37329577, prelucreaza datele dumneavoastra in concordanta cu   prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.   
Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale site-ului nostru. Conform dispozitiilor GDPR,  societatea noastra are obligatia de a administra, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizati despre voi. Furnizorul de servicii respecta confidentialitatea dumneavoastra si se angajeaza sa va protejeze datele cu caracter personal.

Definitii:
date cu caracter personal – orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;
stocarea – pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
sistem de evidenta a datelor cu caracter personal – orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;
operator – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
persoane imputernicite de operator- adica persoana fizica sau juridica, autoritate publica, agentie sau alt organism care prelucreaza datele cu caracter personal in numele operatorului;
tert – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;
destinatar – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;
date anonime – date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;
date de tip „adresa de business” – date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip „adresa de business” nu intra in categoria datelor cu caracter personal;
date statistice – date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.
DPO – responsabilul cu protectia datelor (data protection officer) care are rolul principal de a se asigura de aplicarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (GDPR - General Data Protection Regulation).
GDPR – este prescurtarea regulamentului UE nr.679/2016 aplicabil din 25 mai 2018 la nivelul intregii uniuni europene precum si in orice alt stat din lume unde se folosesc date personale ale cetateniilor UE. 
Informatii privind protectia datelor
Categorii de date cu caracter personal prelucrate 
Modalitati de colectare a datelor cu caracter personal
Scopurile  si temeiurile prelucrarii 
Comunicarea datelor cu caracter personal
Transferul datelor cu caracter personal
Securizarea si stocarea datelor cu caracter personal
Drepturile dumneavoastra
Apropierea de utilizatori prin reclama online
Responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal
Modificari ale politicii

1. Informatii privind protectia datelor
Aceasta Politica de confidentialitate are scopul de a va oferi informatii despre cum  prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal prin utilizarea acestui website, (va abonati la newsletter-ul nostru, achizitionati un produs sau un serviciu sau participati la un concurs sau in cadrul ofertelor).
Acest website nu se adreseaza copiilor si nu colectam cu buna stiinta date referioare la copii.
Este important ca datele dumneavoastra cu caracter personal, pe care le detinem, sa fie corecte si actuale. Va rugam sa ne aduceti la cunostinta daca datele dumneavoastra cu caracter personal se modifica pe toata durata colaborarii dumneavoastra cu compania noastra.
Acest website poate contine link-uri catre terti, plugin-uri si aplicatii in diverse limbaje de programare. Accesarea acestor link-uri externe, activarea anumitor optiuni dar si implementarea unor aplicatii sau plugin-uri, va permite tertilor sa colecteze sau sa stocheze datele dumneavoastra cu caracter personal. Nu controlam aceste webiste-uri terte si nu suntem responsabili pentru notificarile/declaratille sau politica lor de confidentialitate. Dupa ce parastiti website-ul nostru, va sugeram sa cititi politica de confidentialitatea a fiecarui wesbite pe care il vizitati.

2. Categorii de date cu caracter personal prelucrate
Date personale inseamna toate datele care se refera la o anumita persoana indentificata sau identificabila. Acestea includ: nume, prenume, numar de telefon, ID client, adresa, email, sau alte date asemanatoare.
Pe baza comunicatiilor primite de la dumneavoastra colectam 
Datele de identitate: nume, prenume;
Datele de contact: adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de e-mail, numarul de telefon;
Date privind tranzactiile: detalii despre modalitatea de plata aleasa, detalii necesare privind achizitionarea produselor/serviciilor furnizare de compania noastra;
Date tehnice: internet protocol – adresa IP, datele de autentificare, tipul si versiunea de browser, fusul orar, sistemul de operare, tipul de platforma si alte tehnologii sau dispozitive folosite pentru a accesa website-ul;
Datele profilului: numele de utilizator si parola, achizitiile si comenzile dumneavoastra, interesele si preferintele dumneavoastra, feedback-uri, rezultatele sondajelor;
Datele de utilizare: informatii despre cum utilizati website-ul, produsele sau serviciile;
Datele de marketing si comunicari: preferintele dumnevoastra in privinta marketing-ului nostru sau al tertilor si preferintele dumneavoastra pentru comunicari.
De asemenea, se pot colecta, folosi si stoca date agregate precum date statistice si demografice in orice scop. Datele agregate pot deriva din datele cu caracter personal, dar din punct de vedere legislativ nu sunt considerate date cu caracter personal deoarece acest tip de date nu dezvaluie direct sau indirect identitatea dumneavoastra. Spre exemplu, putem agrega datele de utilizare pentru a calcula procentajul de utilizatori care acceseaza o pagina sau sectiune specifica a website-ului. Cu toate acestea, daca intersectam si corelam Datele Agregate cu datele dumneavoastra cu caracter personal, astfel incat sa fiti identificat direct sau indirect, vom considera si trata datele corelate drept date cu caracter personal ce vor fi folosite in conformitate cu prevederile acestei instiintari de confidentialitate.
Nu colectam nicio categorie speciala de date cu caracter personal despre dumneavoastra (aceasta categorie include detalii cu privire la rasa sau etnie, religie sau credinta, orientare sexuala, optiuni politice si alte informatii sensitive). De asemenea, nu colectam nici o informatie despre condamnarile penale sau infractiuni.

Nefurnizarea datelor cu caracter personal
In situatiile in care este necesara colectarea datelor cu caracter personal prevazute prin lege sau in cadrul prevederilor contractuale cu dumneavoastra si nu reusiti sa furnizati aceste date, atunci cand vi se solicita, este posibil sa nu putem executa serviciile sau livra produsele contractate sau pe care incercam sa le contractam. In aceasta eventualitate, este posibil sa fie necesar sa anulam o comanda, un produs sau un serviciu furnizat de noi, dar va vom notifica daca este cazul la momentul respectiv.

3. Modalitati de colectare a datelor cu caracter personal
Utilizam diferite metode pentru a colecta date de la si despre dumneavoastra, inclusiv prin:
3.1. Internactiuni directe
Este posibil sa ne furnizati datele dumneavoastra cu caracter personal (date de Identitate, date de contact, date financiare) prin completarea unor formulare sau prin corespondenta cu noi prin telefon, posta, email sau alte interactiuni directe. Acest tip de interactiuni includ datele personale pe care le furnizati atunci cand:
Comandati sau achizitionati produse sau servicii oferite de catre compania noastra;
Creati un cont pe website-ul comaniei;
Va abonati la serviciile sau informarile companiei;
Solicitati trimiterea campaniilor de marketing de catre compania noastra;
Va inscrieti intr-un concurs, promotie sau sondaj oferite de compania noastra;
Ne oferiti feedback.

          3.2. Tehnologii sau interactiuni automatizate
In masura in care interactionati cu website-ul nostru, este posibil sa colectam in mod automat datele tehnice despre dispozitivele folosite, actiuni si modele de navigare. Colectam aceste date cu caracter personal prin folosirea cookie-urilor, sesiunilor pe servere sau alte tehnologii similare. (De asemenea. este posibil sa primim date tehnice despre dvs., daca vizitati alte website-uri care folosesc cookie-urile noastre). Pentru mai multe detalii, va rugam sa verificati Politica Cookies.

          3.3. Partile terte sau sursele disponibile publicului larg
Este posibil sa primim date cu caracter personal despre dumneavoastra prin intermediul diverselor parti terte (si surse publice) dupa cum sunt enuntate mai jos:
furnizorii de servicii/date de analiza (Google Analytics, Google Analytics Ecommerce, StatCounter si alte sisteme de monitorizare);
retele si canale de promovare (Google Adwords, Google Remarketing, sisteme de afiliere, Social Media – Facebook, Instagram, Twitter, YouTube si alte retele de socializare folosite);
website-urile agregatoare de oferte sau comparatoarele de preturi (Compari.ro, ShopMania.ro, Cauti.ro. Okazii.ro, Price.ro);
solutii si servicii de chat online (SmartSupp);
Procesatori de plati online cu cardul (NETOPIA - mobilPay, EuPlatesc, PlatiOnline);
Sisteme de facturare in cloud;
Sisteme de emitere automata a AWB-urilor pentru firmele de curierat.

4. Scopurile si temeiurile prelucrarii
Scop - pentru a va inregistra drept un client nou;
Tipuri de date prelucrate -  date de identificare si de contact;
Temeiul prelucrarii -  art 6 alin. (1) lit. b) din Regulamentul UE 679/2016 ”prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract”;
Scop - pentru a procesa si livra comanda;
Tipuri de date prelucrate -  date de identificare, de contact si privind tranzactia;
Temeiul prelucrarii -  art 6 alin. (1) lit. b) din Regulamentul UE 679/2016  ”prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract”;
Scop - pentru facturare;
Tipuri de date prelucrate -  date de identificare, de contact si privind tranzactia;
Temeiul prelucrarii -  art 6 alin. (1) lit. c) din Regulamentul UE 679/2016 ”prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale care ii revine operatorului”;
Scop - pentru marketing direct;
Tipuri de date prelucrate -  date de marketing;
Temeiul prelucrarii -  art 6 alin. (1) lit. f) din Regulamentul UE 679/2016 ” prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime urmarite de operator sau de o parte terta, cu exceptia cazului in care prevaleaza interesele sau drepturile si libertatile fundamentale ale persoanei vizate, care necesita protejarea datelor cu caracter personal, in special atunci cand persoana vizata este un copil”;

Scop - pentru abonare newsletter;
Tipuri de date prelucrate -  date de identificare si de contact;
Temeiul prelucrarii -  art 6 alin. (1) lit. a) din Regulamentul UE 679/2016 ” persoana vizata si-a dat consimtamantul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice”;
Scop  - pentru a va permite sa participati la un concurs cu tragere la sorti, o competitie sau un sondaj;
Tipuri de date prelucrate -  date de identificare si de contact;
Temeiul prelucrarii -  art 6 alin. (1) lit. c) din Regulamentul UE 679/2016 ”prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale care ii revine operatorului”si art 6 alin. (1) lit. f) din Regulamentul UE 679/2016 ” prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime urmarite de operator sau de o parte terta, cu exceptia cazului in care prevaleaza interesele sau drepturile si libertatile fundamentale ale persoanei vizate, care necesita protejarea datelor cu caracter personal, in special atunci cand persoana vizata este un copil” .
Scop  - pentru a gestiona si proteja afacerea noastra si acest website (inclusiv solutionara eventualelor probleme tehnice, analiza datelor, testare, mentenanta sistemului, suport, raportare si date de gazduire, bunuri si servicii care ar putea fi de interes pentru dvs.
Tipuri de date prelucrate -  date de identificare,de contact, tehnice,  de utilizare și ale profilului;
Temeiul prelucrarii -  art 6 alin. (1) lit. f) din Regulamentul UE 679/2016 ” prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime urmarite de operator sau de o parte terta, cu exceptia cazului in care prevaleaza interesele sau drepturile si libertatile fundamentale ale persoanei vizate, care necesita protejarea datelor cu caracter personal, in special atunci cand persoana vizata este un copil” .

Activitati de marketing direct
Dorim sa va oferim optiuni privind utilizarea anumitor date cu caracter personal, in special in ceea ce priveste marketingul si publicitatea online. Am creat aceasta notificare de confidentialitate pentru ca dvs. sa puteti lua anumite decizii cu privire la utilizarea datelor dvs. cu caracter personal .
In conformitate cu prevederile legale si politica de confidentialitatea dorim sa va informam ca, in urma achizitionarii de bunuri sau servicii de la compania noastra, este posibil sa primiti comunicari de marketing (oferte/promotii) din partea noastra. Totusi, va oferim posibilitatea de a refuza primirea acestor comunicari de marketing prin bifarea optiunii "NU doresc sa primesc oferte prin marketing direct" in pagina de inregistrare sau comanda.
Renuntare
Aveti dreptul sa solicitati incetarea primirii mesajelor de marketing in orice moment, fie prin autentificarea in contul creat pe site-ul nostru si ajustarea preferintelor de comunicare, fie  puteti sa ne contactati direct prin intermediul formularului de contact disponibil pe site-ul nostru.
Este important de mentionat ca, in cazul in care alegeti sa renuntati la primirea mesajelor de marketing, aceasta optiune nu se aplica datelor cu caracter personal furnizate in legatura cu achizitionarea bunurilor sau serviciilor, precum si pentru orice alte tranzactii, inclusiv informatii legate de garantii sau alte servicii asociate.
Cookieuri
Puteti seta browserul dvs. sa refuze anumite cookie-uri sau toate cookie-urile. De asemenea puteti seta browserul sa va avertizeze atunci cand website-urile seteaza sau acceseza cookie-uri. In cazul in care refuzati sau dezactivati cookie-urile browserului, va instiintam ca anumite sectiuni ale website-ului pot deveni inaccesibile sau nu vor functiona corespunzator.
Pentru mai multe informatii dspre cookie-urile folosite de website-ul nostru, va rugam sa consultati „Politica  cookies”.
Modificarea scopului de colectare
Vom folosi datele dvs. cu caracter personal pentru scopurile pentru care le colectam, cu exceptia cazului in care consideram in mod rezonabil ca trebuie sa le folosim dintr-un alt motiv, iar motivul este compatibil cu scopul initial. Daca doriti sa primiti o explicati cu privire la modul in care prelucrarea noului scop este compatibil cu scopul original, va rugam sa ne contactati.

5. Comunicarea datelor cu caracter personal
Datele Personale vor putea fi comunicate, in masura in care acest lucru este necesar, urmatoarelor categorii de destinatari: 
societati de recuperare creante; 
societati ce ofera servicii de tip posta/curierat; 
furnizori de software si/sau echipamente; 
autoritati publice (ANCOM, Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor etc.); 
instante de judecata sau arbitrale, precum si autoritati competente sa cerceteze savarsirea de fapte penale, la solicitarea acestora;
furnizori de servicii, parteneri contractuali ai Operatorilor, ce ofera asistenta in vederea furnizarii, activarii, instalarii, operarii, asigurarii mentenantei echipamentelor si serviciilor furnizate de oricare dintre Operatori. 
     Personale in cadrul Uniunii Europene/Zona Economica Europeana se supun acelorasi prevederi legale si ofera acelasi nivel de protectie ca si Operatorii. Cu toate acestea, daca pentru aducerea la indeplinire a Contractului va fi necesar transferul Datelor Personale catre destinatari din afara Uniunii Europene/Zona Economica Europeana sau a statelor care nu ofera un grad de protectie adecvat, Operatorii vor solicita respectivilor destinatari sa protejeze Datele Personale in conformitate cu cerintele legislatiei europene.
     Ne asiguram ca accesul la datele dvs. de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.
6.Transferul datelor cu caracter personal
Nu transferam datele dvs. cu caracter personal in afara Spatiului Economic European (SEE).
 
7. Securizarea si stocarea datelor cu caracter personal
Am aplicat masurile adecvate pentru prevenirea pierderii accidentale a datelor cu caracter personal, utilizarea sau accesarea neautorizata, modificarea sau dezvaluirea datelor cu caracter personal. In plus, limitam accesul la datele dvs. tuturor persoanelor din companie, cum ar fi angajatii, agentii si alte parti terte. Ei vor procesa numai datele cu caracter personal conform instructiunilor noastre si vor face obiectul unei obligatii de confidentialitate.
Avem proceduri pentru a face fata oricaror incalcari ale datelor cu caracter personal si va vom informa pe dvs. si orice autoritate de reglementare aplicabila despre o incalcare in cazul in care suntem obligati din punct de vedere legal sa procedam astfel.
Vom pastra datele cu caracter personal atata timp cat este necesar pentru a indeplini scopurile, inclusiv scopurile satisfacerii oricaror cerinte legale, contabile sau de raportare, in conformitate cu politicile noastre interne, precum si in vederea conformarii cu obligatiile legale aplicabile, inclusiv, dar fara limitare la, dispozitiile referitoare la obligatia de arhivare: datele financiare trebuie pastrate pe o perioada de minim 10 ani, in cazul newsletter-ului, iti stocam datele personale pe perioada oferirii acestui serviciu, pana in momentul in care soliciti dezabonarea.
Detalii despre perioada de pastrare pentru aspectele diferite ale datelor cu caracter personal disponibile in politica noastra de pastrare a datelor pe care o puteti solicita de la noi prin contactare.
In anumite circumstante avem posibilitatea de a anonima date cu caracter personal (astfel incat sa nu mai fie asociate cu dvs) pentru cercetare sau in scopuri statistice, caz in care va putem informa fara nicio notificare suplimentara.
 
8. Drepturile dumnevoastra 
Dreptul de a fi informat (art. 12-13): Informarea persoanei vizate cu privire la categoriile de date colectate, scop, destinatari, transfer;
Portabilitatea datelor (art. 20): Persoana vizata are dreptul de a solicita portarea datelor intre Operatori;
Dreptul de a fi uitat (art.17): Cand procesarea nu mai este justificata sau cand persoana vizata si-a retras consimtamantul;
Dreptul de a face opozitie (art.21): Dreptul persoanei vizate de a face obiectii sau de a se opune anumitor tipuri de prelucrari;
Dreptul de acces la date (art.15): Persoana vizata poate solicita acces la datele sale pentru a verifica daca prelucrarea este intemeiata;
Dreptul de a rectifica Datele( art.16): Persoana vizata poate solicita rectificarea datelor in cazul in care acestea sunt procesate gresit;
Dreptul de restrictionare a prelucrarilor(art.18) Persoana vizata poate cere restrictionarea datelor folosite sau a transferului de date;
Dreptul de a se opune la profilari (art. 21) Persoana vizata are dreptul de a nu face obiectul unei decizii de profilare atunci cand aceasta se bazeaza pe prelucrarea automata.
dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal,  Bucuresti, b-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, cod postal 010336,  www.dataprotection.ro, anspdcp@dataprotection.ro, telefon: +40.318.059.211; +40.318.059.212, fax: +40.318.059.602).

Atentie! Va rugam sa va exercitati cu intelepciune drepturile si sa retineti ca abuzul de drepturi va poate atrage raspunderea.

Daca doriti sa exercitati oricare dintre drepturile mentionate mai sus, va rugam sa ne contactati. Nu va fi necesar sa achitati nici o taxa (sau sa solicitati orice drept). Cu toate acestea este posibil sa percepem o taxa daca solicitarea dvs. nu este clara, repetitiva sau excesiva. Avem posibilitatea de a refuza cererea dvs. in aceasta situatie.
Pentru a onora cererea dumneavoastra este posibil sa va solicitam informatii specifice pentru a ne ajuta sa va identificam si sa ne asiguram ca aveti dreptul de a accesa acele date cu caracter personal (sau de a va exercita oricare dintre celelalte drepturi). Aceasta este o masura de securitate pentru a ne asigura ca datele cu caracter personal nu sunt divulgate unei persoane care nu are dreptul sa le primeasca. De asemenea, va putem contacta pentru a va solicita informatii suplimentare in legatura cu solicitarea dvs.
Incercam sa raspundem tuturor solicitarilor in decurs de o luna. Ocazional, poate dura mai mult daca solicitarea dvs. este complexa sau daca aveti mai multe intrebari. In acest caz, va vom anunta.


Apropierea de utilizatori prin reclama online
 Desfasuram campanii de publicitate online pentru informarea cu privire la produsele si serviciile pe care le oferim si / sau la articolele publicate pe acest site web.
Avand in vedere faptul ca, folosim retelele sociale (de ex. Facebook, Google, etc.), precum si mai multe tehnici de contactare a utilizatorilor in timpul campaniilor, care se raporteaza la demografie (sex, varsta, locatie geografica si proximitate) sau interese. Aceste informatii ne sunt puse la dispozitie de retelele indicate mai sus. De multe ori, reclamele noastre, pe care le vedeti pe alte site-uri web, sunt postate pe baza informatiilor pe care le avem. De exemplu, daca vizitati sau va inregistrati pe site-ul nostru web, veti fi apoi abordat pe Facebook sau in reteaua de parteneri Google, afisand reclame ale produselor si serviciilor noastre.

10. Responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal
Am desemnat un responsabil cu protectia datelor in ceea ce priveste toate aspectele legate de protectia datelor cu caracter personal, iar dvs. puteti contacta responsabilul cu protectia datelor cu privire la toate chestiunile legate de prelucrarea datelor dvs. si la exercitarea drepturilor dvs. potrivit dispozitiilor legale aplicabile, in special daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la modul in care noi prelucram datele dvs. cu caracter personal.
Date contact responsabil cu protectia datelor :
Telefon: 0743/540 021
E-mail dpo@splendorshop.ro


11. Modificari ale politicii 
Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Ultima actualizare: 02.04.2024

 

spacer
Afla ultimele noutati
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Website detinut de Criclevit SRL, CIF: 37329577, Reg.Com: J5/691/2017
Online eCommerce Solution Powered by Webecom