Cosul de cumparaturi nu contine produse.
|
|||
Pensula Profesionala Splendor S17 pentru blending din par de capra neagra |
|||
Splendor Pensula Profesionala S17 pentru blending din par de capra neagraSplendor 17 este pensula este potrivita pentru aplicarea si estomparea umbrelor in zonele mai extinse ale ochilor, oferind un finisaj profesional si rafinat. Forma specifica a perilor si dimensiunea mare a pensulei faciliteaza procesul de blending si permite acoperirea rapida a unei zone extinse a pleoapei.
Perii din par de capra neagra confera pensulei o textura fina si moale, facilitand aplicarea produselor de machiaj si asigurand un amestec uniform. Aceasta pensula este ideala pentru a estompa mai multe nuante in pliul pleoapei, oferind un aspect difuz si natural machiajului.
Designul ergonomic al pensulei Splendor 17 asigura o manevrare usoara si precisa, permitand aplicarea uniforma a culorilor si evitarea liniilor dure.
Pensulele profesionale Splendor sunt realizate si asamblate manual folosind materiale de cea mai inalta calitate.
Manerul pensulei este din lemn natural.
Instructiuni de curatare:
Dupa fiecare utilizare, pensula se curata cu solutie de curatare pensule machiaj. Va recomandam sa folositi solutii profesionale fara sa deterioreze firele de par:
Mod de ingrijire:
NU IMERSATI/SCUFUNDATI PENSULA IN APA! 1. Spalati pensula in apa calda folosind un sampon usor sau sapun. O perie curata nu ar trebui sa piarda nicio culoare.
In cazul pensulelor cu peri naturali, merita adaugat balsamul. Acesta va ajuta la pastrarea pensulei intr-o stare mai buna, parul nu se va increti si va ramane placut la atingere.
2. Uscati usor capul periei cu un prosop de hartie de-a lungul perilor, apoi lasati peria deoparte (verticala, cu perii in jos) pana cand se usuca.
3. Depozitati pensulele in husele speciale Splendor. Datorita acestora, perii umezi sau spalati nu isi pierd forma in timpul procesului de uscare / depozitare, iar pensulele isi vor pastra aspectul initial pentru o lunga perioada de timp. |
|||
Produse recomandate |
|||
|
|||