Cosul de cumparaturi nu contine produse.
|
|||
Pensula Profesionala Splendor S34 blending par veverita |
|||
Pensula Profesionala Splendor S34 blending par veveritaRafinamentul defineste pensula profesionala Splendor 34. Creata manual din par natural de veverita fiind unul dintre cele mai scumpe tipuri de par, si cele mai iubite de makeup artisti. Parul este atat de fin si de moale incat nu permite crearea petelor in machiaj, oferind o aplicare uniforma. Forma pensulei Splendor 34 este usor rotunjita si alungita cu varf usor precis. Ofera-ti o experienta delicata si o aplicare impecabila a produselor de machiaj.
Aceasta pensula este perfecta pentru a estompa nuantele si pentru a crea tranzitii fine intre culori, oferind un finisaj profesionist si natural machiajului ochilor.
Pensula profesioanala Splendor 34 devine astfel un instrument esential pentru a aduce un plus de profesionalism si eleganta in rutina ta de machiaj.
Pensulele profesionale Splendor sunt realizate si asamblate manual folosind materiale de cea mai inalta calitate.
Manerul pensulei este din lemn natural.
Instructiuni de curatare:
Dupa fiecare utilizare, pensula se curata cu solutie de curatare pensule machiaj. Va recomandam sa folositi solutii profesionale fara sa deterioreze firele de par:
Mod de ingrijire:
NU IMERSATI/SCUFUNDATI PENSULA IN APA!
1. Spalati pensula in apa calda folosind un sampon usor sau sapun. O perie curata nu ar trebui sa piarda nicio culoare.
In cazul pensulelor cu peri naturali, merita adaugat balsamul. Acesta va ajuta la pastrarea pensulei intr-o stare mai buna, parul nu se va increti si va ramane placut la atingere.
2. Uscati usor capul periei cu un prosop de hartie de-a lungul perilor, apoi lasati peria deoparte (verticala, cu perii in jos) pana cand se usuca.
3. Depozitati pensulele in husele speciale Splendor. Datorita acestora, perii umezi sau spalati nu isi pierd forma in timpul procesului de uscare / depozitare, iar pensulele isi vor pastra aspectul initial pentru o lunga perioada de timp. |
|||
Produse recomandate |
|||
|
|||